DR. JOAN MOLERA BARTROLI

MEDICINA DE L’ESPORT

Núm de col·legiat 2.462

El Dr. Joan Molera Bartroli és metge especialista en Medicina de l’Esport format tant a Espanya (alumne de la primera promoció espanyola d’aquesta especialitat) com a França (Universitat de Montpellier). També compta amb un Màster en Traumatologia Esportiva a la Universitat de Barcelona.

Compta amb una llarga trajectòria en el món de l’esport a la província de Girona, on ha format part dels serveis mèdics de diferents clubs esportius (Girona FC, CE Banyoles i Club Natació Banyoles, entre d’altres). Fou el responsable del control de dopatge en el Jocs Olímpics de Barcelona-92 a la subseu de Banyoles i responsable del pla de tecnificació esportiva de la Generalitat de Catalunya .

Des del 2018 s’ha incorporat al grup ATLES a la Causse Clínic com a especialista en el diagnòstic ecogràfic i en el tractament de les lesions esportives. També forma part dels serveis mèdics de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) com a metge de referència de diferents seleccions en les disciplines de futbol, futbol sala i futbol platja. És actualment el responsable de les seleccions sub-19 i sub-20 femenines, les quals participen de forma regular en campionats internacionals del circuit europeu i mundial.