EMPRESA ESPECIALISTES EN TRAUMATOLOGIA I APARELL LOCOMOTOR

ATLES (Especialistes en Traumatologia i Aparell Locomotor) és un equip de professionals de la medicina que ens dediquem, de forma especialitzada, al tractament dels problemes de l’aparell locomtor.

Comptem amb 6 especialistes en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica, els quals estan subespecialitzats en el tractament quirúrgic de les diverses àrees de l’extremitat superior (mà, canell, colze, i espatlla) i de l’extremitat inferior (peu, turmell, genoll i maluc); un especialista en Medicina de l’Esport, un especialista en Reumatologia, una especialista en Rehabilitació i Medicina Física.

A més, també formen part d’aquest equip una Psicòloga Clínica, un Osteòpata-Fisioterapeuta i un Podòleg.

El nostre objectiu és oferir un servei assistencial multi-disciplinar, treballant de forma coordinada i complementària entre diferents tipus d’especialitats mèdiques dedicades a l’aparell locomotor.

Estem compromesos a proporcionar tractament individualitzat als pacients, utilitzant les tècniques adequades per cada situació clínica.

Les nostres tècniques diagnòstiques i terapèutiques es personalitzen per satisfer les necessitats de cada pacient.

Estem compromesos amb la salut i el benestar dels nostres pacients, i estem disponibles per abordar una àmplia gamma de problemes mèdics relacionats amb l’aparell locomotor. El nostre objectiu és ajudar els pacients a recuperar la seva mobilitat, alleujar el dolor i millorar la seva qualitat de vida mitjançant una atenció mèdica excepcional i personalitzada.

ATLES és més que una simple clínica de traumatologia i ortopèdia. Som un centre mèdic complet dedicat a proporcionar una atenció integral i multidisciplinària per abordar tots els aspectes de la salut de l’aparell locomotor. Estem aquí per ajudar els pacients a recuperar-se, millorar la seva qualitat de vida i gaudir d’una mobilitat òptima mitjançant un enfocament centrada en el pacient i els darrers avenços mèdics.